torsdag 26 november 2015

Vinklubben

I januari var jag en uttråkad förortsfru som suktade efter lite fest och flärd. Framförallt handlade det det väl om att jag ville träffa nya människor och lufta mig lite. Jag beslöt mig för att starta en "vinklubb". Sagt och gjort, i januari 2013 startade jag Vinklubben på Facebook och bjöd in vänner jag tyckte att skulle vara kul att hänga lite oftare med. En riktigt god idé har det visat sig. Jag har inte hållit koll på hur många träffarna har varit men kring 10 skulle jag tippa. Nu kunde man väl tro att vi sitter och snurrar på vinglas och pratar om blysmak och bärighet men det har vi faktiskt inte gjort en enda gång hittills. Istället snackas det om kultur, jämställdhet och föräldraskap. Klubben har fått många nya medlemmar genom åren (alla medlemmar kan bjuda in sina vänner) men hittills är det bara kvinnor. Ikväll ska vi fira lillajul i Rödbergen. Naglarna är lackade och håret lätt lockat, klänningen får hänga kvar i garderoben för det är ett avslappnat tillfälle även om det är fritt fram att slå klackarna i taket. Det ska bli jättekul! Om någon läser detta och tycker att det låter som en kul klubb så är det bara att kommentaera nedan för medlemsskap. Skål!

aldrig samma grupp men alltid lika trevligt

sällan samma ställe
Kan detta ha varit lillajulsträffen 2014?
Vår enda picknick (om man inte räknar den som flyttades till vårt vardagsrum3 kommentarer:

 1. Jag som förortsbo tycker att er klubb låter jätte trevlig och anser att det var helt super av dej att grunda just en sådan klubb. Så om man får hänga på så skulle jag gärna bli medlem :) Känner ju dej och Linda lite smått från den tiden vi tillsammans gick på Luckans babycafé och det börjar ju nu bli ett antal år sedan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det inte går att hitta vinklubben genom en sökning på facebook är det bara att bli vän med mig så lägger jag in dej som medlem. Så kul! (heter Slater i efternamn)

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera