onsdag 28 januari 2015

Nya tag

Äsch. Så här i lugnet efter stormen önskar jag att jag hade låtit bli att radera mitt förra inlägg. I inlägget uttryckte jag min leda över att vi alla (i stora delar av svenskfinland) ser så lika ut och att vi alla äter samma mat och att vi alla gör plankan. Att vi strävar efter perfektion och är så rädda för att misslyckas att vi inte vågar ta risker. Orden jag använde var fler och andra. Det upplevdes tyvärr som provocerande besserwisserbeteende och jag fick inom ett par timmar tre elaka, anonyma tillrättavisanden. Jag väl rädd för att min blogg skall uppfattas som gnällig, bitter och negativ. Hur som helst, i mitt hormonella tillstånd fegade jag ur och raderade inlägget. Trollen 1-0.

13 kommentarer:

 1. Jag gillar dylika inlägg! alltså likt det du raderade. Här mot kampenhållet kan jag känna att det är mindre noga men på kidsens skolgård är det svårt att inte lägga märke till uniformerna, haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo folk är lite coolare på norra sidan om Nylandsgatan :)

   Radera
 2. Äsch och oj, hur lyckades nån reta upp sig så över det inlägget? Liksom jag gillar Hunter stövlar men tycker ändå att det är lustigt att de är så mega inne :D tänker alltid att ankdammens bloggvärld är så snäll men alltid emellanåt dyker de ju upp...

  SvaraRadera
  Svar
  1. säkert bara ett gammalt fult och elakt troll som skriver alla såna kommentarer ;) I österbotten var det Nokia stövlar som var hott på 90-talet. Svarta.

   Radera
 3. Jag gillade också inlägget! Lite balls att säga hur det är är aldrig fel, men kan ju provocera såklart. Vad skrev dedär anonyma trollen riktigt då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. svarade lite längre ner. känner mig föga ballsy just nu.

   Radera
 4. What? Jag tycker just det är bra med ärligt gnäll, fortsätt du bara med det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag får väl som alla andra lära mig att formulera mig bättre ;)

   Radera
 5. Nå, den ena kommentaren tog jag nog med en nypa salt för den var på finska och skällde på oss privilegierade finlandssvenskar. Ladida. En annan sa att jag är en idiot om jag tror att jag kan komma undan med att prata skit bara för att jag inkluderar mig själv. Den kommentaren förvånade mig inte men gjorde nog ont ändå. Den tredje tror jag att jag vet vem som kommenterade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan ju bra vara samma som kommenterar på olika sätt. Lär väl vara vanligt på husis där de ser ip-adressen...

   Radera
 6. Nu vill jag absolut läsa inlägget! Så himla skönt att med någon som vågar sticka ut näsan lite.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det borde ju finnas en recover knapp! Nästa gång jag är oförskämd och blir utskälld så lovar jag att spara både inlägg och kommentarer och absolut inte mesa ur.

   Radera
 7. Äh fan för troll och sånt skit! Sku gärna ha läst ditt inlägg. Men förstår! Kram på're

  SvaraRadera