tisdag 11 november 2014

Bröst

Jag tyckte så synd om Renée Zellwegger och hela hysterin kring hennes utseende. Hon är ju en människa med känslor, precis som du och jag, varför annars skulle hon ha ändrat sitt utseende?

 Idag pratas det om Keira Knightley istället. Eller rättare sagt, om Kieras bröst.Hon har som bekant (?) ställt upp på nakenbilder för Interview Magazine på villkoret att man inte retuscherar eller förstorar hennes bröst. Okej, det är ju fortfarande nakenbilder och tycker man att sådant är onödigt (det är det ju för all del) så förstår jag att det inte är mycket att hurra för men från mig får hon ett varmt Tack! Som mamma till en liten dotter känns det väldigt tacksamt att en rollmodell gör något liknande. Speciellt nu när vanliga oskyldiga pussmunsselfies tycks få göra rum för någon sorts tröttsamma "sexfies". Stön.

Eftersom jag inte har bilder av Kiera så får ni ta del av min Paint uppfattning av bilden jag snackar om
Edit. Det har varit mycket snack på podcasts och i bloggar om hur användare av bla Twitter och Instagram  har börjat med sexfies. Testade nyss hashtaggen sexfie på Instagram och fann bara 437. Ska bli intressant att se hur den siffran ser ut om ett par veckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar