onsdag 22 oktober 2014

Var kan man fästa en varningstext för strålning?

Jag är ingen överdriven oroare men det finns en grej som ligger och gnager i bakhuvudet och det är strålningen som konstant genomborrar våra kroppar. Överallt. Föreställ er hur det skulle se ut om den var synlig! Dagens wifi och 3G, 4G och-allt-vad-det-nu-heter är ju av helt annan kaliber än NMT mobilerna folk brände sönder hjärnorna med på 80-talet men det kan ju ändå inte vara helt riskfritt, kan det? Många ligger ju med laptopar och paddar på magen eller i famnen. Kan det vara säkert? Kan det faktiskt vara helt safe för en gravid mamma att använda magen som datorbord? Kommer mina äggstockar faktiskt inte att få cancersvulster av det i det långa loppet? Är det säkert att mina barns beteende endast påverkas av den tid de spenderar framför skärmarna och inte av strålningen som gör det möjligt för dem att kolla på Netflix?

Våra barn är födda i en trådlös värld. Jag hoppas att våra beslutsfattare har sett till att farorna utreds och kartläggs, för tänk om wifin är den moderna tobaksröken?

2 kommentarer:

  1. Så scary! Funderar på det ibland när jag ligger med paddan på magen och kollar film, och då har jag inte ens nån bebis som inneboende. Brukar sen tänka på alla killar som går med telefonen i byxfickan 10H om dygnet, nära sin spermabank.

    SvaraRadera
  2. Funderar på samma saker, tycker strålningen är sjukt obehaglig..

    SvaraRadera