tisdag 7 oktober 2014

Saker jag har funderat på de senaste dagarna

Vad som händer med familjedynamiken om två kvinnor går till en spermabank och beställer en vit baby och sedan efter nio månader får en svart? Det är ett jättetragiskt dilemma på så många nivåer.

Att jag hör till den grupp framtida pensionärer som kommer att bita i det sura äpplet som resultat av åldershöjningen. But it's gotta be done!

Att gårdagen är ett minne blott. Lev nu och för morgondagen.

Att jag tycker att det är så motbjudande att folk uppför sig som besatta hysteriker bara för att andra gör det. Hur annars kan man förklara att någon står och rycker i Stockas dörr klockan 7 på morgonen bara för att spara 5 euro? Gult och svart = hypnos? Dessutom är det svårt att hitta det man vill ha. Frukt och kontorsmaterial tex.

Karma.

Hur jag kommer att reagera den dag det står en grupp socialister utanför min dörr och fiskar röster. I vissa fall är jag mycket finsk. "Eh, nej tack, jag har redan röstat..."

Var närmaste bombskydd finns. (man vet ju aldrig) och hur hemskt det skulle vara om hela familjen var utspridd (very likely) om en katastrof skulle inträffa.

Ebola. "It will never happen to us". Min mans FB bekant i USA blandade såklart ihop Ebola och entero. Fniss.2 kommentarer:

  1. Ebolan ja... Den har jag också tänkt på mycket på sistone. Om det är nånting som tar kål på oss alla in the end så tror jag det är en sjukdomsepidemi, eller pandemi då. Ebola känns som en bra kandidat, fy.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kureshi tror också att slutet på mänskligheten ligger i självdestruktion. Eller en av karaktererna i hans nyaste alster.

      Radera