lördag 25 oktober 2014

Bloggsnobberi

Jag har hamnat i många diskussioner om bloggar på sistonet. Många åsikter finns det och ofta är de kritiska. De åsikter som stört mig mest härstammar från folk som jobbar med text och irriterar sig på analfabeter som jag som ogenerat sär skriver och fälstavar på sina bloggar. Innehållet är ju en smaksak men är inte freedom of speech poängen med bloggar? Ingen tvingas väl läsa en blogg som inte intresserar? För mig handlar bloggandet om att skriva ner funderingar och att tillhöra en gemenskap. Jag har träffat många vänner genom bloggandet och det har varit kul att följa vänners texter om barnfödslar, jobbkriser, upp- och nedgångar i livet. Ibland är det roligast att läsa om simpla vardagliga saker utan större poäng. Ett av de populäraste inläggen på min blogg är faktiskt ett ironiskt inlägg om sköljmedelsfacket i diskmaskinen.

 Så fortsätt att skriva om livet i största allmänhet, visa era outfits, ladda upp bilder på oätna frukostar. Fortsätt att stå upp för barn i nöd, kvinnor som kan och män som blir slagna av sina fruar! Det finns alltid någon som läser och uppskattar det som skrivs!

Puss!

2 kommentarer:

  1. Ja verkligen! Jag känner en stark avsky för folk som ser ner på andra. Också lite fascinerande att människor fortfarande orkar störa sig på bloggar.

    SvaraRadera