fredag 26 september 2014

Flickfällan

Ingen som läser husis kan ha undgått äckelartikeln som baseras på en undersökning som visar att män tänder på 25-åringar. Det som gör artikeln så äcklig är hur smaklöst den är skriven. Hen som skrev den har gjort en snabbenkät bland de manliga kollegerna för att kolla om statistiken håller. höhhöhh.

Jag publicerade nyss ett inlägg som handlade om att vara ung och lättmanipulerad. Om hur jag själv inte vågade säga ifrån när chefens chef gjorde närmanden när jag som tjugoåring hade landat mitt första jobb, drömjobbet och alltså hade allt att förlora. Skammen när jag insåg att jag blåögt trott att han på riktigt ville diskutera jobb över en kopp kaffe på stan och våndan när jag flydde fältet. Jag lyckades komma undan och han återvände till grannlandet. Och det var det. Åtminstone för min del. Han jagar kanske fortfarande småtjejer.

Jag tog bort inlägget för att jag helt enkelt inte vill att det ska bli en juttu av en 17 år gammal händelse som jag inte lidit av speciellt mycket. Det som jag kanske mest reagerar på nu som vuxen när jag tänker på denna lilla saga är att det fanns många på min arbetsplats som visste vad han sysslade med. Sjukt att ingen reagerade.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar