fredag 22 augusti 2014

Och nyttan med PMS är..?

Jag lider av pmds, alltså pms deluxe. Vissa månader blir jag väldigt deprimerad och har till och med ätit medicin mot det när det varit som värst, andra märker jag nästan inte av det. Jag har knappt några fysiska symptom alls (ledvärk, anyone else?) men ibland kan jag till och med tro att jag håller på att tappa förståndet, så avtrubbad blir jag. Allt detta har blivit värre sedan jag fick barn. Fattar inte varför men antar att jag helt enkelt blivit känsligare som människa. Åååh vad det är orättvist att bara kvinnor ska lida av det här. Vid närmare eftertanke så bra, föreställ er Hitler eller Breivik med PMS. Hu.2 kommentarer:

  1. Haha för bilden med Barney! Men hu, så jobbigt det låter. Jag led ju av värsta blodbadet för ett år sen när jag satt in spiralen, men det har som tur lugnat ner sej lite, men ganska länge höll det på. Blev ju helt yr och svag av det pga all blodförlust. Och ledvärk, jep jep.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra att det ordnade sig! Skumt med ledvärken, kommer inte ihåg nåt sånt före barnen men minns att jag knappt kunde gå pga galen ledvärk i fötterna efter amningssessioner med dottern.

      Radera